Tänään kolahtivat loput helmet postiluukusta kotiin. Tässä ensin jatkoa vaalean lilaan sarjaan. Näihin tuli paljon pieniä ilmakuplia ensin vahingossa ja sitten kokeilemalla teoriaa - luulen nimittäin, että kuplat ilmestyvät silloin, kun lasia sulatti liian kuumalla liekin osalla. Kertokaa joku, jos osaatte kertoa, pitääkö tämä paikkansa.

479405.jpg

Tässä muutamia välihelmiä sekä lauantailta että sunnuntailta. Menevät varmaan ylläolevien kanssa samaan rannekoruun.

479417.jpg

Yksi turkoosinvihreä helmi - kokeilu, miten tuo vihreä reagoi sinertävän läpikuultavan värin kanssa

479415.jpg

Lealla oli näytillä yksi aivan älyttömän upea mustekalahelmi, johon ihastuin aivan valtavasti. Alla oleva mustekala ei ole kuitenkaan lainkaan samanlainen Lean helmen kanssa edes tyypiltään, kuten ne voivat kuvitella, jotka ovat Lean helmiä livenä nähneet... Sain kuitenkin siitä helmestä jonkun kumman päähän pinttymän "Elämää meren pohjassa" -korusta, johon halusin yrittää tehdä itse helmiä. Tässä näette hyvin edellisessä postauksessa viittaamani minulle epätyypilliset värit: oranssi on minusta vähän turhan ärtsy ja tuon sävyinen sininen on ärsyttänyt mua aina. Että silleen. =D

479407.jpg

Meri-aihe jatkui simpukka-kokeilulla, on ehkä vähän kivempi kuin ylemmät ärtsyt.

479425.jpg

Ja lopuksi Retro-fisu! Tämä oli ehkä satsin iloisin yllätys, tyyppi on tosi persoona sekä ilmeeltään että väritykseltä.  But still so-not-my-colors...!

479409.jpg

479403.jpg

Summa summarum, helmien tekoa täytyy kyllä päästä kokeilemaan uudemman kerran ja seuraavalla kerralla toivottavasti vähän laajemman värivalikoiman kanssa. Kokonaisuudessaan tähän helmisatsiin voi olla ihan tyytyväinen, joukkoon mahtuu monta persoonallista ja käyttökelpoista helmeä, jotka vievät huomiota noilta ei niin kivoilta yksilöiltä. En sentään ole heittämässä yhtään roskiin, kuten kävi erään savikurssin jälkeen...! ; )