Lähdimme juhannukseksi mökille ja mitäs aito helmihullu pakkaa ensimmäisenä mukaansa? No, kaikki helmensä tietenkin. Piti käydä jopa ostamassa pieni työkalupakki, että kaikki varmasti mahtuisivat mukaan. Sehän olisi nimittäin kauhea katastrofi, jos juuri sitä kotiin jäänyttä helmeä tarvitsisi...

Tässä siis juhannuksen saavutuksia. Ensimmäinen koru ei ole puhtaasti omaa "tissainia" niin kuin eräs helmihullu sanoisi, vaan tein sen Elisabeth Scottin koruohjetta mukaillen. Tuossa ensin alkuperäinen ES:n ohjeen mukainen koru ja sitten minun versioni siitä (materiaalina hopea):

 

webpaisleysm.jpg

111857.jpg

Sormus-ihastukseni ei ota laantuakseen ja sen tuloksena syntyi hieman yllättäen hetken inspiraationa tämä:

111858.jpg

111859.jpg

Ja lopuksi sitä aivan omaa "tissainia". Lehti-koruista teen ilmeisesti kunnon sarjan, sillä mielessäni on valtavasti ideoita eri variaatioista. Tässä korussa on sama kuin Kesäyön taiassa, kuva ei aivan tavoita sen ulottuvuuksia. Tähän lehteen aion tehdä vielä ketjun, jossa sama aihe jatkuu, sillä tuntuu ettei pelkkä yksinkertainen koristelematon ripustus sopisi siihen. Jatkoa siis seuraa, kunhan kerkiää. Materiaalina lehdessä on käytetty hopeaa.

111860.jpg

111861.jpg